♦  GOLONKA
(CENA PODANA ZA 100 G)

 

GOLONKO GOTOWANE ..............................................................

5,00

 

 

GOLONKO PIECZONE .........................................................

6,00

 

 

 

 

 

 

GOLONKO W SOSIE GRZYBOWYM ..........................................................

7,00

 

 

 

GOLONKO GOTOWANE Z SOSEM CZOSNKOWYM  ..........

6,00

 

 

 

♦  MIĘSA
(CENA ZA SZTUKĘ)

 

 

ŻEBERKA PODSMAŻANE ............................................................

19,00

KOTLET Z KURCZAKA .................................................................

17,00

FILET Z KURCZAKA  ....................................................................

16,00

KOTLET SCHABOWY ...................................................................

17,00

 

 

ROLADA WIEPRZOWA ......................................................

18,00

        

 

 

 

 

 


 

 

zupy

 

-pomidorowa................................................10,00

 

-rosół z makaronem......................................9,00

 

-barszcz ukraiński........................................12,00

 

-grochówka...................................................14,00

 

-wodzionka z ziemniakami z patelni............18,00

 

- żurek............................................................14,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
   
   
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦  PIEROGI I PLACKI

 

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI OKRASZONE BOCZKIEM

 

I CEBULKĄ (8 szt) ............................................................

18,00

PIEROGI Z MIĘSEM OKRASZONE BOCZKIEM I CEBULKĄ (8 szt) .. 

18,00

PIEROGI RUSKIE PODSMAŻANE Z CEBULKĄ

 

I ŚMIETANĄ (8 szt) ..........................................

19,00

PLACKI ZIEMNIACZANE (3 szt) ................................................

  18,00

PLACKI Z SOSEM CZOSNKOWYM......................... ...........

21,00

PLACKI PO WĘGIERSKU .......................................................... 

29,00

PLACEK ALFA .....................................................................34,00

 

 

 

ZESTAWY OBIADOWE:

 

1. GULASZ WIEPRZOWY , ZIEMNIAKI, SURÓWKA  28,00

2.WĄTRÓBKA DROBIOWA W SOSIE WŁASNYM Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI , SURÓWKA..............................27,00

3.  KOTLET Z KURCZAKA, FRYTKI, SURÓWKA..........29,00

4. KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA.......................................................................29.00

5. KOTLET SCHABOWY, FRYTKI, SURÓWKA..............29,00

 

 

6. FILET Z KURCZAKA W SOSIE CZOSNKOWYM, FRYTKI, SURÓWKA...........................................................................30,00

7.FILET Z KURCZAKA ZAPIEKANY Z BROKUŁEM I SEREM , FRYTKI, SURÓWKA..........................................33,00

8.ŻEBERKO, ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA....32,00

9.ROLADA WIEPRZOWA, KLUSKI Z SOSEM, MODRO KAPUSTA..............................................................................34,00

 

 

 

 DANIA BAROWE

 

  GULASZ WIEPRZOWY.............................................17,00

FASOLKA PO BRETOŃSKU.................................... 15,00

BOGRACZ.................................................................19,00

JAJECZNICA NA BOCZKU I MAŚLE (Z TRZECH JAJ)...........14,00
  

 

 

 

 

 

 

 

♦  SAŁATKI I SURÓWKI

 

SAŁATKA GRECKA. ....................................... 28,00

 

 

 

 

SAŁATKA Z KURCZAKIEM............................................................... 28.00

 

SURÓWKA/ SAŁATKA ......................................... 6,00

 

 

 

OGÓREK KISZONY 1 SZT .................................... 3,00

 

 

 

 
   

ZESTAW SURÓWEK

8,00

 

BUKIET WARZYW GOTOWANYCH ........................................ 

12,00

 

 

KAPUSTA ZASMAŻANA ................................................................ 

6,50

 

 

♦  DANIA DLA WIELU

 

MICHA ALFA
(DLA OKOŁO DWÓCH –TRZECH OSÓB 120 ZŁ)

 

Golonko pieczone B/K  1 szt, żeberko 2 szt, schab 1 szt, karczek 2 szt, kiełbasa biała 2szt, kapusta zasmażana, ziemniaczki ze skórką, cebulka smażona, smalec, chleb, musztarda,chrzan.

 

UCZTA ALFA
(DLA OKOŁO PIĘCIU OSÓB 190 ZŁ)

 

Golnko gotowane 1 szt, golonko pieczone 1 szt, rolada wieprzowa 2 szt, boczek 4 plastry, pierogi podsmażane mix 12 szt, stek z kurczaka 3 szt, schab 3 szt, musztarda, chrzan, zestaw surówek, smalec, chleb.

 


WIEJSKIE JADŁO ALFA
(DLA OKOŁO SIEDMIU-OŚMIU OSÓB 220 ZŁ)

 

 

Golonko gotowane 1 szt, golonko pieczone 1 szt, karkówka po wiejsku, kotlet mielony 2 szt, żeberko 1 szt, krupiok 3szt, kiełbasa wiejska 4 szt, kapusta z grzybami, warzywa gotowane, pierogi 10 szt., ziemniaki okraszone boczkiem i cebulą, chleb, smalec, musztarda, chrzan.

 

 

 

TALERZ JARSKI 80 ZŁ

kapusta zasmażana 400 G, surówki 600 G, ziemniaki gotowane 400 G, frytki 400 G, ziemniaczki ze skórką ok. 350 G, smalec, chleb, musztarda, chrzan.

5♦  KORYTA MIĘSNE

 

(DLA  4 - 6  OSÓB – 180 ZŁ)

 

Golonko pieczone 1 szt, Golonko gotowane 1 szt, żeberko wieprzowe podsmażane 2 szt, rolada wieprzowa 2 szt, kotlet schabowy 1 szt,

kotlet z kurczaka 1 szt, karczek pieczony 2 szt

 

(DLA  8 - 10  OSÓB – 360 zł)

 

Golonko pieczone 2 szt, golonko gotowane 2 szt, żeberko wieprzowe podsmażane 4 szt, rolada wieprzowa 4  szt, kotlet schabowy 2  szt,

kotlet z kurczaka 2 szt, karczek pieczony 4 szt

 

(DLA  12 - 15  OSÓB – 540 zł)

 

Golonko pieczone 3 szt, golonko gotowane 3 szt, żeberko wieprzowe podsmażane 6 szt, rolada wieprzowa 6 szt, kotlet schabowy 3  szt,

kotlet z kurczaka 3 szt, karczek pieczony 6 szt

♦  DODATKI

 

ZIEMNIAKI GOTOWANE ..............................................

5,00

ZIEMNIAKI ZE SKÓRKĄ ................................................

7,50

ZIEMNIAKI Z PATELNI ..................................................

9,00

FRYTKI ............................................................................... 

10,00

KLUSKI .............................................................................. 

10,00

 

 

 

 

CHLEB /BUŁKA ................................................................

2,50

MUSZTARDA / CHRZAN ............................................... 

2,50

KETCHUP .......................................................................... 

2,50

MAJONEZ .......................................................................... 

2,50

MASŁO .............................................................................. 

3,00

 

 

 

 

SMALEC 100 G ................................................................ 

9,00

SOS CZOSNKOWY/ PIECZENIOWY 80 G .................. 

5,00

 

 

GOLONKA

MIĘSA

ZUPY

PIEROGI

OBIADY

DANIA BAROWE

SAŁATKI

DANIA DLA WIELU

KORYTA

DODATKI

 

Zamów przez telefon: 32 425 08 08

© 2016 Bar Alf Stworzony przez