♦ GOLONKA
(CENA PODANA ZA 100 G)
GOLONKO GOTOWANE .............................................................. |
5,00 |
|
|
GOLONKO PIECZONE ......................................................... |
6,00 |
|
|
|
|
|
|
GOLONKO W SOSIE GRZYBOWYM .......................................................... |
7,00 |
|
|
GOLONKO GOTOWANE Z SOSEM CZOSNKOWYM .......... |
6,00 |
♦ MIĘSA
(CENA ZA SZTUKĘ)
|
|
ŻEBERKA PODSMAŻANE ............................................................ |
19,00 |
KOTLET Z KURCZAKA ................................................................. |
17,00 |
FILET Z KURCZAKA .................................................................... |
16,00 |
KOTLET SCHABOWY ................................................................... |
17,00 |
|
|
ROLADA WIEPRZOWA ...................................................... |
18,00 |
|
|
|
|
|
|
|
zupy
-pomidorowa................................................10,00
-rosół z makaronem......................................9,00
-barszcz ukraiński........................................12,00
-grochówka...................................................14,00
-wodzionka z ziemniakami z patelni............18,00
- żurek............................................................14,00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♦ PIEROGI I PLACKI
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI OKRASZONE BOCZKIEM |
|
I CEBULKĄ (8 szt) ............................................................ |
18,00 |
PIEROGI Z MIĘSEM OKRASZONE BOCZKIEM I CEBULKĄ (8 szt) .. |
18,00 |
PIEROGI RUSKIE PODSMAŻANE Z CEBULKĄ |
|
I ŚMIETANĄ (8 szt) .......................................... |
19,00 |
PLACKI ZIEMNIACZANE (3 szt) ................................................ |
18,00 |
PLACKI Z SOSEM CZOSNKOWYM......................... ........... |
21,00 |
PLACKI PO WĘGIERSKU .......................................................... |
29,00 |
PLACEK ALFA .....................................................................34,00
ZESTAWY OBIADOWE:
1. GULASZ WIEPRZOWY , ZIEMNIAKI, SURÓWKA 28,00 2.WĄTRÓBKA DROBIOWA W SOSIE WŁASNYM Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI , SURÓWKA..............................27,00 3. KOTLET Z KURCZAKA, FRYTKI, SURÓWKA..........29,00 4. KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA.......................................................................29.00 5. KOTLET SCHABOWY, FRYTKI, SURÓWKA..............29,00 |
|
6. FILET Z KURCZAKA W SOSIE CZOSNKOWYM, FRYTKI, SURÓWKA...........................................................................30,00 7.FILET Z KURCZAKA ZAPIEKANY Z BROKUŁEM I SEREM , FRYTKI, SURÓWKA..........................................33,00 8.ŻEBERKO, ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA....32,00 9.ROLADA WIEPRZOWA, KLUSKI Z SOSEM, MODRO KAPUSTA..............................................................................34,00 |
|
DANIA BAROWE
GULASZ WIEPRZOWY.............................................17,00
FASOLKA PO BRETOŃSKU.................................... 15,00
BOGRACZ.................................................................19,00
JAJECZNICA NA BOCZKU I MAŚLE (Z TRZECH JAJ)...........14,00
♦ SAŁATKI I SURÓWKI
|
|
SAŁATKA GRECKA. ....................................... 28,00 |
|
SAŁATKA Z KURCZAKIEM............................................................... 28.00
SURÓWKA/ SAŁATKA ......................................... 6,00 |
|
|
|
OGÓREK KISZONY 1 SZT .................................... 3,00 |
|
|
|
ZESTAW SURÓWEK |
8,00 |
BUKIET WARZYW GOTOWANYCH ........................................ |
12,00 |
|
|
KAPUSTA ZASMAŻANA ................................................................ |
6,50 |
|
|
♦ DANIA DLA WIELU
MICHA ALFA
(DLA OKOŁO DWÓCH –TRZECH OSÓB 120 ZŁ)
Golonko pieczone B/K 1 szt, żeberko 2 szt, schab 1 szt, karczek 2 szt, kiełbasa biała 2szt, kapusta zasmażana, ziemniaczki ze skórką, cebulka smażona, smalec, chleb, musztarda,chrzan.
UCZTA ALFA
(DLA OKOŁO PIĘCIU OSÓB 190 ZŁ)
Golnko gotowane 1 szt, golonko pieczone 1 szt, rolada wieprzowa 2 szt, boczek 4 plastry, pierogi podsmażane mix 12 szt, stek z kurczaka 3 szt, schab 3 szt, musztarda, chrzan, zestaw surówek, smalec, chleb.
WIEJSKIE JADŁO ALFA
(DLA OKOŁO SIEDMIU-OŚMIU OSÓB 220 ZŁ)
Golonko gotowane 1 szt, golonko pieczone 1 szt, karkówka po wiejsku, kotlet mielony 2 szt, żeberko 1 szt, krupiok 3szt, kiełbasa wiejska 4 szt, kapusta z grzybami, warzywa gotowane, pierogi 10 szt., ziemniaki okraszone boczkiem i cebulą, chleb, smalec, musztarda, chrzan.
TALERZ JARSKI 80 ZŁ
kapusta zasmażana 400 G, surówki 600 G, ziemniaki gotowane 400 G, frytki 400 G, ziemniaczki ze skórką ok. 350 G, smalec, chleb, musztarda, chrzan.
5♦ KORYTA MIĘSNE
(DLA 4 - 6 OSÓB – 180 ZŁ)
Golonko pieczone 1 szt, Golonko gotowane 1 szt, żeberko wieprzowe podsmażane 2 szt, rolada wieprzowa 2 szt, kotlet schabowy 1 szt,
kotlet z kurczaka 1 szt, karczek pieczony 2 szt
(DLA 8 - 10 OSÓB – 360 zł)
Golonko pieczone 2 szt, golonko gotowane 2 szt, żeberko wieprzowe podsmażane 4 szt, rolada wieprzowa 4 szt, kotlet schabowy 2 szt,
kotlet z kurczaka 2 szt, karczek pieczony 4 szt
(DLA 12 - 15 OSÓB – 540 zł)
Golonko pieczone 3 szt, golonko gotowane 3 szt, żeberko wieprzowe podsmażane 6 szt, rolada wieprzowa 6 szt, kotlet schabowy 3 szt,
kotlet z kurczaka 3 szt, karczek pieczony 6 szt
♦ DODATKI
ZIEMNIAKI GOTOWANE .............................................. |
5,00 |
ZIEMNIAKI ZE SKÓRKĄ ................................................ |
7,50 |
ZIEMNIAKI Z PATELNI .................................................. |
9,00 |
FRYTKI ............................................................................... |
10,00 |
KLUSKI .............................................................................. |
10,00 |
|
|
|
|
CHLEB /BUŁKA ................................................................ |
2,50 |
MUSZTARDA / CHRZAN ............................................... |
2,50 |
KETCHUP .......................................................................... |
2,50 |
MAJONEZ .......................................................................... |
2,50 |
MASŁO .............................................................................. |
3,00 |
|
|
|
|
SMALEC 100 G ................................................................ |
9,00 |
SOS CZOSNKOWY/ PIECZENIOWY 80 G .................. |
5,00 |
Zamów przez telefon: 32 425 08 08
© 2016 Bar Alf Stworzony przez